Placeholder for Kantoor ZON 20Kantoor ZON 20

Ontwikkel jezelf bij ZON

Bij ZON krijg je verschillende mogelijkheden om je breed te ontwikkelen. Middels opleidingen, cursussen of de ZON Academy. Ook maakt ZON gebruik van de online leeromgeving Goodhabitz.

Meer info
Placeholder for Fotos kantoor 26Fotos kantoor 26

Persoonlijk ontwikkeltraject

Bij ZON stimuleren we persoonlijke ontwikkeling. Hoe je dit vorm wil geven bepaal je samen met je leidinggevende en HR. Dit kan gericht zijn op je huidige functie, of gericht op de toekomst om door te groeien naar een andere functie. Ontwikkeling kan online, klassikaal, in een groep of 1-op-1, net wat het beste past om het optimale resultaat te behalen.

Placeholder for 11 2023 Anna en Tom 311 2023 Anna en Tom 3
Voor medewerkers en telers van ZON

ZON Academy

  • Praktisch en interactief
    Tijdens de ZON Academy leer je als medewerker ZON goed kennen. Maar ook als teler ga je dieper in op het optimaliseren van kansen en rendement binnen je eigen organisatie. De deelnemers leren in de ZON Academy op een praktische en interactieve manier: van elkaar en met elkaar.
  • Combinatie hard & soft skills
    In de Academy komen zowel hard als soft skills aan bod. Binnen de hard skills wordt ingegaan op zaken die komen kijken bij de processen van een bedrijf. Voor de soft skills worden zaken behandeld op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zoals effectief communiceren en spreken met impact.
  • Teamwork en individueel
    Hybride werken is een actueel thema als het gaat om flexibiliteit en productiviteit, ook hier speelt ZON op in met de Academy, in combinatie met teamwork en individuele opdrachten.
Placeholder for Goodhabitz voor websiteGoodhabitz voor website
Online leeromgeving

GoodHabitz

ZON maakt gebruik van Goodhabitz waardoor medewerkers onbeperkt gebruik kunnen maken van de online trainingen die worden aangeboden. Zo motiveren we onze medewerkers om zichzelf te blijven ontwikkelen. Helemaal op eigen initiatief. De leermethoden zijn volledig afgestemd op hoe jij je tijd graag besteedt. Geen saaie trainingen met lange teksten en verplichte onderdelen, maar behapbare en inspirerende content voor iedereen.

Fühlen Sie sich schon wie Zuhause bei ZON?

Placeholder for Paul GeurtenPaul Geurten
Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich volop kunnen ontwikkelen.
Paul Geurten
Manager Personal und Organisation bij ZON