Placeholder for 11 2023 Nieuwe medewerkers Michael Juliënne en Marcel voorkeur11 2023 Nieuwe medewerkers Michael Juliënne en Marcel voorkeur

Vijf nieuwe collega’s stellen zich voor

Deze keer stellen we maar liefst vijf nieuwe collega’s voor: Product Manager Marcel Goumans, Data-analist Juliënne Cornet, Medewerker Sales Support Anne Feldbusch, In- en uitslagmedewerker Tomasz Korte en Assistant Financial Controller Michael Simons.

Placeholder for 11 2023 Nieuwe medewerkers Marcel voorkeur11 2023 Nieuwe medewerkers Marcel voorkeur

Marcel Goumans (45) werkte ruim 25 jaar in de horeca, waarvan 10 jaar als zelfstandig ondernemer en restauranteigenaar. Vier jaar geleden vond hij het tijd voor iets anders en besloot hij volledig uit de horecawereld te stappen. Via via kwam hij terecht bij Eurofresh, waar hij 3 jaar de inkoop deed aan de klokken in België. Toen hij tijdens Vastelaovend echter aan de praat raakte met onze eigen Rick Mengers, begon hij na te denken over een carrière bij ZON. Na een aantal interne gesprekken besloot hij de stap te wagen. Sinds 1 september werkt hij als Product Manager bij ZON, waar hij het goed naar zijn zin heeft. Hij zal zich als Product Manager gaan focussen op aardbeien en asperges. Marcel woont samen met zijn vrouw en kinderen van 13 en 15 jaar in Venlo. “Ik zou mezelf omschrijven als een sportieve Bourgondiër, die houdt van een goed glas wijn en lekker eten. Ik sta ook graag zelf in de keuken om een uitgebreide maaltijd te bereiden. Als sportliefhebber ben ik met name regelmatig op de fiets te vinden. Dan kan ik echt mijn energie kwijt.”