2018-11-17

Telerdag 'Thuis bij ZON' 2019

Ook dit jaar organiseert Koninklijke ZON voor telers en hun gezinnen een interessante en gezellige 'Thuis bij ZON' dag, waar we u van harte voor willen uitnodigen. De uitnodigingen zijn verstuurd, de voorbereidingen in volle gang.

Klik hier voor de uitnodiging. Mocht u geen uitnodiging ontvangen hebben en toch graag willen komen, voel u welkom. Op de uitnodiging staat vermeld hoe u zich aan kunt melden. 

 

Voor meer informatie over Venlo on Ice en Bobby , de door Ice-World ontwikkelde schaatshulp, lijkt op een schattige zeehond waardoor hij voor kinderen zeer aantrekkelijk is. De jongsten kunnen op Bobby zitten en genieten van de rit, terwijl de ouders of broers en zussen Bobby op de ijsbaan rondduwen. Klik op bijgaande link voor meer informatie: https://www.venloonice.nl/home/nieuws

 

Meer informatie over de presentatie in Theater de Maaspoort: 

De noodzaak voor het vervangen van arbeid is zeer groot in de Agro Food sector. 

Plasma is booming. Nieuwe toepassingen binnen de biologische wereld en industriële industrie zorgen ervoor dat deze technologie steeds meer aandacht krijgt. Zo kunnen ze gebruikt worden om bacteriën en schimmels te doden en zijn ze tegelijkertijd ook in staat om allerlei biologische groei processen te stimuleren of af te remmen.